nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij van Asten Doomen Architecten BNA. Klik dan op één van de onderstaande nieuwsitems om deze te bekijken.

NIEUWBOUW VILLA KOKX HAGHORST

woensdag, 15 maart 2017

GOEDKEURING MODERNE VILLA KOKX IN HAGHORST

SCAPETOWN EVENEMENT IN EINDHOVEN

woensdag, 15 maart 2017

 

 

VAN ASTEN DOOMEN is een van de architecten die meewerken aan een tijdelijk evenement waarbij het klokgebouw in eindhoven verandert in een enorme escaperoom.

ZIE VIDEO

 

NIEUWBOUW 29 WONINGEN KAATSHEUVEL OPGELEVERD

dinsdag, 14 maart 2017

 

Alhoewel dit project door de economische crisis aardig werd opgehouden, ging uiteindelijk de realisatie van 15 appartementen en 14 gezinswoningen (huur en koop) voorspoedig. Na de start in februari 2016 werd het gehele project reeds begin december 2016 opgeleverd. Alphons Coolen bouw leverde daarmee een bouwprestatie van formaat.

NIEUWBOUW VRIJSTAAND WOONHUIS HEISTEEG RIEL OPGELEVERD

dinsdag, 14 maart 2017

Geheel volgens planning vanaf maart 2016 is op 3 februari 2017 de nieuwbouw van het vrijstaande woonhuis voor de heer en mevrouw De Jongh uit Burgh-Haamstede opgeleverd. Het woonhuis werd in bouwteamverband naar aller tevredenheid binnen het bouwbudget sleutelklaar opgeleverd !

STARTMANIFESTATIE BUITENGOED NIEUWE WARANDE op 26 juni 2016 !

woensdag, 01 juni 2016

Op 26 juni 2016 wordt een startmanifestatie georganiseerd door Ruimte voor Ruimte betreffende deelplan 1 van de "Nieuwe Warande".

WÉÉR EEN START BOUW MET ONS DESIGN AND BUILD CONCEPT

woensdag, 20 april 2016

VAN ASTEN DOOMEN ARCHITECTEN ontwierp voor familie De Jongh uit Burgh-Haamstede de nieuwbouw van hun woonhuis in plan Heisteeg te Riel. Dank zij ons BUILD AND DESIGN concept kon na een korte voorbereidingsperiode met de bouw worden gestart.

VOLOP BOUWACTIVITEITEN met DESIGN AND BUILD CONCEPT

woensdag, 13 april 2016

Betaalbaar, sleutelklaar voor een fixed price,  volledig ontzorgd zijn sleutelwoorden voor ons concept. Bijzonder is dat wij binnen dit concept niet uitgaan van een kant en klaar design, maar dat wij één op één voor de opdrachtgever een eigen ontwerp realiseren. Het werken in bouwteams vervangt in dit concept de traditionele driehoeksverhouding Opdrachtgever | Architect | Aannemer. 
Inmiddels zijn diverse projecten volgens ons Architectural Design and Build concept gerealiseerd en in voorbereiding !
GOEDKEURING NIEUWBOUW 36 ZORGSTUDIO'S AMARANT te BREDA

dinsdag, 22 maart 2016

De nieuwbouw voor Pauwer aan de Nieuwe Leuvenaarstraat in Breda vervangt een bestaand gebouw uit de jaren '80 waar tot op heden 24 bewoners met een niet aangeboren hersenletsel gehuisvest zijn.

Het nieuwe gebouw telt 36 zorgstudio's welke zijn georganiseerd in een flexibele, rationele bouwstructuur. De wens van de opdrachtgever was om een duurzaam gebouw te ontwerpen dat past binnen het vigerende Bestemmingsplan en de stedenbouwkundige context. Voor de toekomstige bewoners moet het gebouw vooral een veilig nieuw "thuis" worden met eigentijdse voorzieningen voor ontmoetingen en activiteiten.

FEESTELIJKE START BOUW 29 WONINGEN KAATSHEUVEL

woensdag, 09 maart 2016

Met het storten van beton in de eerste kelknaad werd op 9 maart in Kaatsheuvel de start van 14 woningen en 15 appartementen gemarkeerd.

UITBREIDING ZML De Bodde School geopend.

maandag, 26 oktober 2015

De Bodde biedt jongeren met een verstandelijke beperking een faire kans op een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Zo zijn de plannen ontstaan voor een kinderboerderij “BODDE BUITEN “. Het complex werd als een MVO-project door Van Asten Doomen geadopteerd en zorgde voor ontwerp en bouwvoorbereiding.

Daarnaast werd voor een nieuwe leergroep een interne verbouwing gerealiseerd, met een werk- en speellokaal.